Vakantiehuis Eucalypta Norg

Voorwaarden

<transparant>

Reservering en betaling

U kunt telefonisch of per e-mail reserveren. Genoemde wijzen van reservering zijn bindend voor de opdrachtgever. Gelijk na reservering ontvangt u de schriftelijke bevestiging toegestuurd/gemaild, waarop tevens de betalingsgegevens staan vermeld. De betaling dient 8 weken voor aanvang van de huurperiode op genoemd rekeningnummer gestort te zijn. Bij reserveringen op korte termijn (binnen 8 weken voor het begin van de huurperiode) dient de gehele huursom per omgaande te worden voldaan. Bij reserveringen die binnen 4 weken voor het begin van de huurperiode plaatsvinden, wordt de betaling per telefonische of elektronische overboeking gedaan. Niet tijdige betaling geeft de ons het recht de reservering als geannuleerd te beschouwen.

Aankomst en vertrek

De vrijdag geldt als wisseldag. De gehuurde woning is beschikbaar vanaf 15.00 uur, of zoals afgesproken en vermeld in uw reserveringsnota, op de dag waarop de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10.00 uur te worden verlaten.

De huurprijs

De huurprijs is bij normaal gebruik inclusief water, gas en elektriciteit.

Waarborgsom

De waarborgsom dient als zekerheidstelling voor de verhuurder. Eventuele schade welke tijdens de huurperiode door huurder aan het gehuurde ontstaat, wordt verrekend met de waarborgsom. Ook extra kosten, zoals extra schoonmaakkosten wegens bovenmatige vervuiling, kunnen met de waarborgsom worden verrekend. Indien de waarborgsom niet afdoende is voor de schade en kosten, worden de extra schade en kosten achteraf door de verhuurder bij huurder geïncasseerd. De verhuurder zal de waarborgsom na de eindcontrole van het gehuurde retourneren aan huurder onder aftrek van eventuele schade en kosten.

Aantal personen

Het maximum aantal personen (inclusief kinderen/baby's) is zes. Bij boeking dient altijd het aantal personen te worden doorgegeven dat van de woning gebruik gaat maken. Mochten hierin wijzigingen optreden dan dient de huurder ons hiervan op de hoogte te stellen. Bewoning (ook tijdelijk) door meer personen dan geoorloofd kan onmiddellijke verbreking van de huurovereenkomst tot gevolg hebben, waarbij ieder recht op vergoeding vervalt. Opgemerkt wordt nog dat het bijplaatsen van een tent of caravan niet is toegestaan.

Huisdieren

Huisdieren zijn alleen in overleg en na betaling van het huisdierentarief toegestaan.

Sauna

Gebruikmaking van de sauna geschiedt onder volledige verantwoordelijkheid van de huurder.

Interieur

De keuken is voorzien van kookgelegenheid met oven, een koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat, voldoende kookgerei, serviesgoed en bestek. Een wasmachine en vaatwasser staan in de keuken. Aanwezig zijn een twee en twee-en half-persoons bankstel, salontafel, tvmeubel met tv, Playstation 2 en digitale ontvanger met Smartcard, salontafel, rieten stoel, eiken tafel met zes stoelen, servieskast. Boven zijn er twee tweepersoonsbedden en een wastafelmeubel, twee eiken stoelen, een eenpersoonsbed, een opklapbed en twee kastjes. Tuinmeubilair is aanwezig evenals een Mammoetskelter, zandbak en fietsenschuurtje.

Bedlinnen en linnengoed

Er zijn voor alle bedden dekbedden en kussens aanwezig. Dekbedhoezen en slopen kunt u huren. Hand- en theedoeken dient u zelf mee te nemen.

Schoonmaak

De eindschoonmaak is verplicht en wordt tegen betaling van € 45,00 gedaan. U dient het huis opgeruimd, bezemschoon en met leeggeruimde vaatwasser achter te laten. De vuilnis dient u zelf in de vuilniscontainers bij de Zonnelaan te deponeren.

Annulering door de huurder

Annulering dient telefonisch en schriftelijk te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen van 8 tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 75% van de huursom. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Tegen deze kosten kan de huurder zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. Er wordt dan ook dringend geadviseerd, naast een reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annulering door de verhuurder

Indien wij door omstandigheden buiten onze schuld worden gedwongen een reservering te annuleren, zal aan de huurder de al betaalde huursom worden terugbetaald, echter zonder vergoeding van welke schade dan ook.

Aansprakelijkheid

  • De verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letstel ontstaan aan zaken of personen ten gevolg van een verblijf in Eucalypta of op het terrein van Eucalypta, of letstel ontstaan door het gebruik van de aanwezige faciliteiten.
  • Huurder en zijn reisgenoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het gehuurde ontstaan tijdens de huurperiode. Zulks ongeacht of de schade het gevolg is van handelen of nalaten van huurder, zijn reisgenoten en/of derden die zich vanwege huurder in of bij Eucalypta bevinden.
  • Huurder is verplicht alle extra kosten te voldoen, welke ontstaan tengevolge van het niet juist gebruiken c.q. niet juist achterlaten van het gehuurde. Deze bepaling omvat onder andere, doch niet uitsluitend, het achterlaten van bovenmatige vervuiling. Deze kosten kunnen door de verhuurder met de waarborgsom worden verrekend. Indien de waarborgsom niet afdoende is voor de schade en kosten, worden de extra schade en kosten achteraf door de verhuurder bij de huurder geïncasseerd.
  • De verhuurder is niet aansprakelijk voor schadeclaims voortvloeiende uit geluidsoverlast veroorzaakt door derden.

Klachten

Mochten er ondanks onze zorgvuldigheid en regelmatige controle klachten zijn, dan dient de huurder zich te wenden tot A. Steenbergen. Het voortijdig verlaten van de vakantiewoning, zonder voorafgaand overleg en wederzijds overeenstemming, ontslaat ons van iedere verplichting tot schadeloosstelling. Klachten die niet bevredigend zijn opgelost dienen onmiddellijk na afloop van de huurperiode schriftelijk bij de ons te worden ingediend. Wij zijn in welk geval dan ook, maximaal aansprakelijk ten bedrage van de huursom.